menu
person

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 9 10 »
Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік – це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками та, звичайно ж, веселим хороводом!
Напередодні канікул у школі відбулося святкування Нового року. Учні підготували святкову феєричну програму   з новорічними сюжетами та казками, піснями, хороводами. Новорічні виступи пройшли неперевершено і яскраво, подарували масу приємних емоцій виступаючим та глядачам.
По закінченню була організована традиційна лотерея.

Дякуємо за підтримку у проведенні Новорічного  свята  нашим постійним спонсорам ТОВ ІПК "Полтавазернопродукт", сім'ю Власенків Анатолія та Наталію. Не залишили осторонь наших дітей директор агрофірми "Пузикове" Замикула В. В. Та голова сільської ради Макайда І. М.
Велика вдячність вчителям т ... Читать дальше »
Переглядів: 183 | Додав: puzikivska | Дата: 30.12.2019 | Коментарі (0)

Сектором превенції Глобинського відділу поліції для учнів Пузиківського НВК проведено профілактичну лекцію.
Такі профілактичні зустрічі з учнями району правоохоронці проводять систематично з метою правового виховання школярів та попередження дитячої злочинності.
Лекцію проводили інспектор ювенальної превенції Плескач Олег спільно із дільничним офіцером поліції Демішевим Олексієм.
Під час зустрічі інспектори роз’яснили дітям зміст Конвенції ООН про права дитини, поспілкувались на теми: «Домашнього насильства», «Торгівля людьми, у тому числі неповнолітніми», «Підліток і закон. Знай свої права, дитино!», «Чи можуть бути права без обов’язків?», «Адміністративна та кримінальна відповідальність за вчинення правопорушень неповнолітніми», «Булінг в дитячому середовищі», «Про шкідливість вживання алкоголю, тютюну та наркотичних засобів та їх пагубний вплив на дитячий організм».  ... Читать дальше »
Переглядів: 172 | Додав: puzikivska | Дата: 20.12.2019 | Коментарі (0)

  Чорнобиль – один із епохальних поворотів не тільки української історії, але і всього людства. Біль і мужність Чорнобиля  сповнює наші серця тривогою та неспокоєм. Тільки через багато років приходить до нас переосмислення масштабів цієї трагедії і подвигу ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Ми маємо зробити все, щоб у майбутньому подібні катастрофи ніколи не повторювались, а пам’ять про цих людей жила у наших серцях.
  З нагоди вшанування ліквідаторів страшної аварії 13 грудня у Пузиківському НВК відбулася  година пам’яті. Участь у заході взяли голова Пузиківської сільської ради  Макайда Іван Миколайович та ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС.    
Педагом- організатором Кругляк Т. В., вчителем музики Бровко С. В. Та учнями нашої школи була проведена тематична година «Ті, що першими увійшли в атомне полум’я…»
  Діти з жалем усвідомили, що колись красиве та квітуче місто При ... Читать дальше »
Переглядів: 184 | Додав: puzikivska | Дата: 14.12.2019 | Коментарі (0)

9 грудня у стінах Пузиківського НВК відбулося засідання кущового МО вчителів історії.
Учитель історії Демченко Юлія Валеріївна провела відкритий урок у 7 класі на тему:          
" Культура Київської Русі". На урок було запрошено вчителів з різних шкіл району. В цілому урок пройшов вдало, на високому професійному рівні. Окрім уроку Юлія Валеріївна разом з учнями показали виховний захід " Моя рідна Україна!" На якому закликали любити рідну Україну, та бути справжніми патріотами своєї держави! Як гості так і учні отримали велике задоволення від  виступу.
, ... Читать дальше »
Переглядів: 209 | Додав: puzikivska | Дата: 10.12.2019 | Коментарі (0)

6 грудня в Україні відзначається свято сміливих, мужніх, витривалих чоловіків - День Збройних Сил України. До дня Збройних Сил України у Пузиківському НВК пройшли  змагання між учнями 7-8 класів. 
Учасники команд із завзяттям та цікавістю виконували завдання, а вболівальники активно підтримували «своїх». Захід пройшов в атмосфері «позитивної конкуренції». За результатами змагань з невеликою перевагою перемогла команда 7 класу! З чим їх і вітаємо!!!
Переглядів: 219 | Додав: puzikivska | Дата: 09.12.2019 | Коментарі (0)

Перед осінніми канікулами, коли учням необхідні гарні емоції, в нашій школі  відбулося надзвичайно веселе свято Всіх Святих – Хеловін. Але про все по порядку.

Хеловін (Хеллоуїн) - “несвяте свято”, яке ще зовсім недавно широко святкували лише в США, тепер має популярність і в Україні. Все ж таки більшість бравих шанувальників його навіть не знають історії його виникнення. Що ж це за "свято", відкіля воно бере свій початок?

Хеловін - старовинне кельтське язичницьке свято, святкується в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Атрибутом свята є світильник у вигляді голови з гарбуза (Джек – о - Лантен). Діти, одягнені в страхітливі костюми, лякають дорослих, а ті відкуповуються від маленьких примар подарунками (звичайно, солодощами).
Цього дня святкувався початок Нового року кельтів. Кельти вважали 1 листопада днем смерті, тому що листя з дерев опадало, дні ставали коротшими, сонце сідало раніше, а температуpa повітря різко пада ... Читать дальше »
Переглядів: 179 | Додав: puzikivska | Дата: 03.11.2019 | Коментарі (0)

Море позитивних емоцій, та дитячий сміх-все це називається-Цирк!!! За підтримки голови сільської ради Макайди Івана Миколайовича, спонсорської допомоги наших земляків Третяка Анатолія Григоровича та Гриценка Олександра Олексійовича, наші учні та маленькі жителі села мали чудову можливість полюбуватися жонглерами, акробатами, посміятися з веселих  клоунів та дресированого пуделя ! Дякуємо, що ви з нами! Глядачі реагували бурними оваціями та залишились заряджені гарним настроєм та позитивними емоціями.
,
Переглядів: 177 | Додав: puzikivska | Дата: 02.11.2019 | Коментарі (0)

Патріотичний настрій  у нашій школі відчувався протягом тижня. В п'ятницю 11 жовтня відбулися козацькі змагання для команд 7 та 8 класу. Свято  вдалося  на славу! Було дуже багато різноманітних та цікавих конкурсів на силу, спритність, рівновагу.  Естафети, вікторина, танцювання гопака – все це  подарувало прекрасний настрій не тільки учасникам свята, а й усім присутнім.

У підсумку,  перше почесне місце посів 8 клас
Переглядів: 190 | Додав: puzikivska | Дата: 15.10.2019 | Коментарі (0)

Серед прадавніх осінніх християнських свят є свято Покрови (14 жовтня). Пресвята Богородиця вважалася покровителькою як усієї України, так і козацтва зокрема. Починаючи з 2015 року, 14 жовтня це також і День захисника України.
   День захисника України та День Українського козацтва – це свято історії, культури, високих моральних цінностей. Саме тому і наш навчальний заклад долучився до відзначення цього свята. У школі було проведено багато цікавих заходів, а саме: Демченко Юлією Валеріївною, було проведено  Єдиний урок, із переглядом історичного фільму, про козака-характерника, Івана Сірка, метою даного уроку було, ознайомити учнів з козацькою силою та неймовірними вміннями, з витоками історії нашої країни, звернутися  до минулого, щоб зрозуміти сучасне.
Микитою Марією Василівною було організовано  спортивні змагання між учнями 5, 6 та 7 класу. Усі команди продемонстрували силу, спритність  і витримку. А допоміжні бали отримували за малюн ... Читать дальше »
Переглядів: 178 | Додав: puzikivska | Дата: 15.10.2019 | Коментарі (0)

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.
     Відбулося таке свято і в Пузиківському НВК.Де учні підготували чудові концертні номери й привітання. На розсуд глядача були представлені веселі сценки з учнівського життя,  пісні,танці і звісно ж нагородження вчителів у різних номінаціях. Чудовий настрій і заряд енергії отримали всі учителі від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок.
     День самоврядування пройшов на вищому рівні: загальноліцейна лінійка, представлення директора школи, заступника,  в тому числі й 10 вчительського класу! 
Дякуємо дорогі наші учні, ви в нас найкращі!
    Ще раз вітаємо всіх працівникам освіти зі святом!
    
Нехай цей ден ... Читать дальше »
Переглядів: 167 | Додав: puzikivska | Дата: 07.10.2019 | Коментарі (0)