menu
person

14:10
Новий рік
Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік – це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками та, звичайно ж, веселим хороводом!
Напередодні канікул у школі відбулося святкування Нового року. Учні підготували святкову феєричну програму   з новорічними сюжетами та казками, піснями, хороводами. Новорічні виступи пройшли неперевершено і яскраво, подарували масу приємних емоцій виступаючим та глядачам.
По закінченню була організована традиційна лотерея.

Дякуємо за підтримку у проведенні Новорічного  свята  нашим постійним спонсорам ТОВ ІПК "Полтавазернопродукт", сім'ю Власенків Анатолія та Наталію. Не залишили осторонь наших дітей директор агрофірми "Пузикове" Замикула В. В. Та голова сільської ради Макайда І. М.
Велика вдячність вчителям та батькам, які долучилися до підготовки свята!

Відомо, якщо в Новий рік загадати бажання, воно обов'язково здійсниться. Отож, побажаємо діткам, аби Новий рік приніс на нашу землю довгоочікуваний мир, спокій, справедливість та міцне здоров'я, радість і впевненість у завтрашньому дні!
.
, ,
Переглядів: 184 | Додав: puzikivska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar