menu
person

17:44
День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
  Чорнобиль – один із епохальних поворотів не тільки української історії, але і всього людства. Біль і мужність Чорнобиля  сповнює наші серця тривогою та неспокоєм. Тільки через багато років приходить до нас переосмислення масштабів цієї трагедії і подвигу ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Ми маємо зробити все, щоб у майбутньому подібні катастрофи ніколи не повторювались, а пам’ять про цих людей жила у наших серцях.
  З нагоди вшанування ліквідаторів страшної аварії 13 грудня у Пузиківському НВК відбулася  година пам’яті. Участь у заході взяли голова Пузиківської сільської ради  Макайда Іван Миколайович та ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС.    
Педагом- організатором Кругляк Т. В., вчителем музики Бровко С. В. Та учнями нашої школи була проведена тематична година «Ті, що першими увійшли в атомне полум’я…»
  Діти з жалем усвідомили, що колись красиве та квітуче місто Прип’ять стало пусткою на українській землі, що екологічна катастрофа нещадно вдарила по всьому живому не тільки цього міста, а й України.
Слова вдячності усім ліквідаторам наслідків Чорнобильської аварії висловив голова сільської ради Макайда І. М.   Він зазначив, що події Чорнобиля ніколи не зітруться в пам'яті десятків поколінь, а катастрофа назавжди залишиться спільним болем. Побажав усім доброго здоров'я, довгих років життя, здійснення мрій і сподівань.
        Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих, чиє життя обірвав смертоносний атом.
Ми низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС, які, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.
Щиро бажаємо всім Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!
, ,
Переглядів: 187 | Додав: puzikivska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar