menu
person

15:07
Свято Покрови
Серед прадавніх осінніх християнських свят є свято Покрови (14 жовтня). Пресвята Богородиця вважалася покровителькою як усієї України, так і козацтва зокрема. Починаючи з 2015 року, 14 жовтня це також і День захисника України.
   День захисника України та День Українського козацтва – це свято історії, культури, високих моральних цінностей. Саме тому і наш навчальний заклад долучився до відзначення цього свята. У школі було проведено багато цікавих заходів, а саме: Демченко Юлією Валеріївною, було проведено  Єдиний урок, із переглядом історичного фільму, про козака-характерника, Івана Сірка, метою даного уроку було, ознайомити учнів з козацькою силою та неймовірними вміннями, з витоками історії нашої країни, звернутися  до минулого, щоб зрозуміти сучасне.
Микитою Марією Василівною було організовано  спортивні змагання між учнями 5, 6 та 7 класу. Усі команди продемонстрували силу, спритність  і витримку. А допоміжні бали отримували за малюнки на козацьку тематику.
Мостіпан Любов Анатоліївна разом із бібліотекарем школи Чайкою Ніною Яківною 
влаштували невелику виставку художньої літератури, яка підтримувала загальний настрій у школі.
Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.
, ,
Переглядів: 181 | Додав: puzikivska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar