menu
person

Патріотичний настрій  у нашій школі відчувався протягом тижня. В п'ятницю 11 жовтня відбулися козацькі змагання для команд 7 та 8 класу. Свято  вдалося  на славу! Було дуже багато різноманітних та цікавих конкурсів на силу, спритність, рівновагу.  Естафети, вікторина, танцювання гопака – все це  подарувало прекрасний настрій не тільки учасникам свята, а й усім присутнім.

У підсумку,  перше почесне місце посів 8 клас
Переглядів: 192 | Додав: puzikivska | Дата: 15.10.2019 | Коментарі (0)

Серед прадавніх осінніх християнських свят є свято Покрови (14 жовтня). Пресвята Богородиця вважалася покровителькою як усієї України, так і козацтва зокрема. Починаючи з 2015 року, 14 жовтня це також і День захисника України.
   День захисника України та День Українського козацтва – це свято історії, культури, високих моральних цінностей. Саме тому і наш навчальний заклад долучився до відзначення цього свята. У школі було проведено багато цікавих заходів, а саме: Демченко Юлією Валеріївною, було проведено  Єдиний урок, із переглядом історичного фільму, про козака-характерника, Івана Сірка, метою даного уроку було, ознайомити учнів з козацькою силою та неймовірними вміннями, з витоками історії нашої країни, звернутися  до минулого, щоб зрозуміти сучасне.
Микитою Марією Василівною було організовано  спортивні змагання між учнями 5, 6 та 7 класу. Усі команди продемонстрували силу, спритність  і витримку. А допоміжні бали отримували за малюн ... Читать дальше »
Переглядів: 180 | Додав: puzikivska | Дата: 15.10.2019 | Коментарі (0)