menu
person

        З моменту вторгнення росії а територію нашої України кожен із нас живе у стані стресу та тривоги. Для наших дітей цей час дуже складний. У дітей дуже пластична психіка, що дає їм можливість пристосовуватися до довкілля набагато легше та швидше за дорослих. Так, у них часто виникають стани тривожності та невизначеності: дистанційне навчання замість звичного, початок навчання у 1 класі, перехід у середню школу, зміна навчального закладу тощо. Проте якщо дитина зростає в доброзичливій та люблячій сім’ї, вона здатна самостійно пережити ці стани – несвідомо, за допомогою малюнка, ліплення, танцю, співу, гри та навіть бігу чи стрибання.

Психологи радять  дорослим бути поруч та не залишати дітей одних, більше спілкуватися із дітьми. А також займатися якоюсь творчою діяльністю, що заспокоює, знімала стрес та допомагає відволіктися від негативних думок та приносить задоволення. 

Баг ... Читать дальше »

Переглядів: 100 | Додав: puzikivska | Дата: 29.11.2022 | Коментарі (0)

     З метою залучення учнів до вивчення та дотримання правил дорожнього руху, безпечноїповедінки на вулицях, у транспорті, попередженнядитячого дорожньо-транспортного травматизму 18листопада 2022р був проведений  Національнийурок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому».

      Здобувачі освіти під час онлайн-уроку повторили основні правила безпеки для пішоходів– учасників дорожнього руху, правила поведінки в громадському транспорті, закріпили знання про  дорожні знаки, їх позначення, значення сигналівсвітлофора та користування ним. Під час проведених заходів  була звернута  увага учнів  щодо безпечного переміщення вулицями у те ... Читать дальше »

Переглядів: 78 | Додав: puzikivska | Дата: 29.11.2022 | Коментарі (0)