menu
person

Сьогодні рідні, близькі і бойові побратими зібралися на могилі героя-односельчанина Руслана Рущака, щоб вшанувати пам'ять солдата який віддав найдорожче, що є у людини, – життя заради миру на Українській землі.
Він загинув при виконанні військового обов’язку під час проведення антитерористичної операції на Сході держави, 5 років тому.
В пам’яті тих, хто знав героя, Руслан залишився доброю людиною, хорошим сином і братом, а ще - справжнім патріотом, який любив Україну.
Говорять, що солдати гинуть двічі. Перший раз на полі бою, а другий – в нашій пам’яті. І наш обов’язок не допустити, щоб спогади про наших героїв стерлися з нашої пам’яті. Не допустити, щоб вони загинули вдруге.
Слава Героям!
, ... Читать дальше »
Переглядів: 183 | Додав: puzikivska | Дата: 07.09.2019 | Коментарі (0)

Вересень постукав у вікно Пузикiвського школяра, зазвучав мелодією першого дзвінка. І знову школа наповнилися дитячим багатоголоссям. Навчальний рік розпочав свій відлік… Слова вітань лунали від голови сільської ради Макайди Івана Миколайовича, в.о.директора Ірини Сергіївна Гончаренко, які побажали всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, невичерпної енергії та впевненості у завтрашньому дні! Не залишили без уваги наших учнів і постійні наші спонсори,ТОВ ІПК "Полтавазернопродукт". Які подарували нашим учням п'ять м'ячів. Дякуємо за турботу! Так хай же щастить школярам у всьому, а вчителі обов’язково зроблять все можливе, щоб зробити години перебування учнів у школі веселими, корисними і продуктивними! , ... Читать дальше »
Переглядів: 167 | Додав: puzikivska | Дата: 07.09.2019 | Коментарі (0)