menu
person

23:17
З добрим Новим роком, школо!

13 січня 2017 року у Пузиківську ЗОШ І-ІІІ ступенів завітало свято Нового року. Неочікуваний карантин наприкінці грудня примусив відмовитися від новорічних розваг вчасно, але для новорічного дива пізно не буває. Свято вирішили провести у щедрий вечір під Старий Новий рік. Початкові та середні класи організували справжню новорічну казку з відважними героями, викраденням Снігуроньки і хороводом навколо красуні-ялиночки. Старші класи влаштували новорічний вечір з тематичними піснями, оригінальними конкурсами та жвавою дискотекою.

На свято прийшли гості: Бобков Максим – представник народного депутата К. Жеваго, який подарував дітям чудові подарунки, а також Омельченко Олена – заступник генерального директора із земельних питань ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт», яка привітала всіх присутніх зі святом. Вже традиційно школа отримала від ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт» новорічні подарунки кожному учневі та зелену ялиночку на свято. Крім того голова Пузиківської сільської ради подарував дітям фрукти на свято. Тому Дід Мороз у цьому році був щедрим до учнів школи.

Свято пройшло весело і гомінливо. Численна батьківська підтримка і оплески глядацької зали підохочували учасників новорічної програми. Всі відмінно справилися зі своїми ролями, тому добрі чари перемогли зло і розчаклували нашу Снігуроньку. А Дід Мороз запалив новорічні вогні в знак перемоги Нового року.

Приємно, коли діти вірять у казку. Побільше б таких щасливих дитячих очей і гарного настрою у новому році.

 

Гривачевська Анастасія,

в.о. директора Пузиківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Переглядів: 464 | Додав: puzikivska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar