menu
person

14:46
Урочиста лінійка до Дня Захисника України

У Пузиківському НВК відбулась святкова лінійка з нагоди Дня Захисника України - свята, що відзначається 14 жовтня у день Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.
Учнів та вчителів НВК урочисто привітала тимчасово виконуюча обов'язки директора, завуч Гончаренко Ірина Сергіївна. Окрім привітань відбулась невелика екскурсія історією українського козацтва.
Також на заході відбулось відкриття І шкільного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Рій "Калиняни" Пузиківського НВК продемонстрував свою готовність працювати з метою розвитку і вдосконалення фізичних, інтелектуальних та творчих здібностей і навичок.
На святі прозвучали козацькі патріотичні пісні та гімн України. Також вчителі та вихованці НВК хвилиною мовчання вшанували пам'ять земляка, випускника школи, героя Руслана Рущака.

Тож бажаємо мирного неба та яскравого сонця, незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров'я, звершення всіх мрій і побажань, високих досягнень у нелегкій праці на благо держави!
Зі святом!

Вчитель С. М. Гривачевський

Переглядів: 540 | Додав: puzikivska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar