menu
person

23:10
День Святого Валентина

Святий Валентин – покровитель закоханих сердець, а 14 лютого – день, коли ми ще раз говоримо «люблю» своїм батькам,  рідним, друзям та коханим. В цей святковий день юнаки та дівчата нашої школи провели цікаву конкурсну програму, в якій визначали кращу пару – Валентина та Валентину 2017 року.

 

 

Звучали пісні у виконанні дівчат-вокалісток з 7-го та 6-го класів, шкільна театральна студія «Карамель» представила глядачам виставу-мініатюру лірично-поетичного характеру, а учасники-конкурсанти, визначившись із парами за жеребкуванням, показали свої вміння танцювати, робити компліменти, підмічати особливості свого обранця та працювати у парах.

Журі кожній парі присудили своє почесне звання. Отже, «Парою глядацьких симпатій» стали учні випускного класу Олексій Гоза та Дарина Чепурна. «Найартистичнішою парою» визнали пару у складі Олексія Грицака та Дарини Савлук. «Найромантичнішою парою» стали Олександр Гриценко та Оксана Білова. А ідеальною парою «Валентин та Валентина 2017» заслужено стали Богдан Печенюк та Світлана Цвірінько. Всі учасники отримали пам’ятні призи, а глядачі – чудовий настрій та заряд позитивної енергії.

Хай зігріває вас почуття любові залишок зими, адже скоро прийде весна, і у нас буде ще більше приводів говорити теплі слова любові всім, кого ми любимо!

Анастасія ГРИВАЧЕВСЬКА, в. о. директора школи

Фото Сергія ГРИВАЧЕВСЬКОГО

Більше фото дивіться у фотоальбомі

Переглядів: 404 | Додав: puzikivska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar