menu
person

07:33
8 березня
Березень – чудова, ніжна пора пролісків і підсніжників, першого  сонячного тепла і вічного відродження природи. Із пробудженням природи приходить до нас перше весняне свято — Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, свято кохання, свято її величності Жінки.
 6 березня у нашій школі  відбувся святковий концерт присвячений Міжнародному жіночому дню. Обов'язки ведучих на себе взяли Лисенко М. Та Гришко  Р. У залі лунали пісні у виконанні Бровін Д, Литвиненко П., Середи Ю., Макаренко Л., Третяк О., Учнів 4, 2 класів.  Учні 5 класу під керівництвом І. П. Ковалевич показали яке є життя у справжньої української жінки, і що дійсно в день 8 березня вона перетворюється на богиню, Демченко Антон, продекламував вірш про маму- вчительку, Дубовик Єгор порадував усіх гуморескою, сестрички Розорьонова А. Та Малофій М. Показали неймовірний індійський танок, учні 7 класу, під керівництвом Микити М. В. У своїй виставі продемонстрували нелегке життя чоловіків в переддень 8 березня. А найменші наші учні, 2 клас,  своїм танком запалили весь зал!!! Родзинкою свята став уривок вистави "Сватання на Гончарівці", в головній ролі Бровін Д., Сьомкіна Альбіна, Гришко Р.   А позавершенню свята Бровко С.В. подарував усім присутнім чудовий пісенний подарунок!

Свято у школі – це гарний настрій, емоції, неймовірні враження, знайомство з новими творчими можливостями своїх друзів.
Адміністрація школи висловлює вдячність педагогу-організатору Кругляк Т. В. , Вчителю музики Бровко С. В. , учням та вчителям, які прийняли участь у концерті, та підготували чудові плакати до свята!!!

Тож, милі жінки - колеги вчителі, учениці школи! І все жіноче людство! Сердечно вітаємо вас з чудовим весняним святом – 8 Березня, яке є символом кохання, радості й тепла! 
Дорогі жінки, дівчатка, нехай у ваших оселях завжди панують мир і злагода, добро і достаток, надія і щира любов! Міцного вам здоров’я, щастя, добробуту, щедрої долі, чудового весняного настрою та Божої благодаті на довгі роки!!!
, , , $IMAGE4$
Переглядів: 221 | Додав: puzikivska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar