menu
person

14:00
З початком нового начального року, рідна Пузиківська школо!

Навпрочуд родинно відбулося цьогоріч свято 1 вересня у школі. Цього дня за шкільні парти сіли семеро першокласників.

Шановні гості прийшли не лише зі словами привітання, а й з цінними подарунками для школярів. Вітання й набір першокласника подарував представник народного депутат України К. Жеваго – Максим Бобков.

Директор департаменту з розвитку корпоративного партнерства агропромхолдингу «Астарта-Київ» Світлана Мозгова натхненною промовою привітала всю шкільну родину й сільську громаду села Пузикове. Учні отримали солодощі від компанії, змістовні та цікаві книги та чудові канцелярські набори для навчання. Але головним подарунком для нашої школи став сучасний спортивний майданчик!

Тож всі педагоги школи висловлюють свою щиру й безмежну подяку за такий необхідний та неймовірний подарунок генеральному директору агропромхолдингу «Астарта-Київ» Віктору Петровичу Іванчику! Ми відчуваємо Вашу вагому підтримку і завжди будемо дякувати за ті можливості, які відкриваються перед сільськими дітками завдяки Вам.

Пролунав перший шкільний дзвінок, знаменуючи собою початок нового етапу розвитку нашої школи. Творчого горіння педагогам, спраглого наукового пошуку учням, терпіння та співпереживання батькам! Нехай ми станемо достойними, кращими, вільними і впевненими у власних силах! Нехай блакитне небо України дарує всім нам мир і світле завтра! Працюймо, навчаймось, зростаймо, будьмо гордістю і надією нашої прекрасної країни!

Дзвони, мій дзвонику, і весело співай!

Щасливо, срібно, радісно, дитинно!

І про уроки всім нам сповіщай,

У добрий час, моя шкільна родино!

Дивіться світлини у фотоальбомі на Facebook

Переглядів: 729 | Додав: puzikivska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar