menu
person

18:15
Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги в Пузиківській ЗОШ

В цьому році Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги в Пузиківській ЗОШ І – ІІІ ступенів мав на меті не тільки залучити учнів до невичерпних джерел знань, а й перетворити бібліотеку в справжній храм Книги, в якому кожний читач відчув би себе бажаним гостем.
Це була захоплююча мандрівка школярів у світ літератури разом із шкільним та сільським бібліотекарами. Стартував тиждень 27 березня з бібліотечного уроку «Книга в твоїх руках». Протягом тижня було проведено багато цікавих та змістовних заходів, уроків, конкурсів, на яких діти показали свої знання, вміння, навички та творчі здібності. Особливо учням початкових класів сподобалось обговорення книги «Біблія для юних читачів».

Завершився тиждень книги святом «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття, тебе своїм сучасником звемо». В святково оформленому залі під музичний супровід вийшли милі, чарівні учениці 7-го класу ведучі Ларчик Анастасія та Яровик Олександра. Зазвучали слова заповіту: «Як умру, то поховайте…». Перед глядачами відкрилися дверцята у життя видатного українського поета, прозаїка, драматурга, художника, політичного і громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка, там був і смуток, і журба, і любов…

Читачами віршів були тендітні, чаруючі учениці 6-го та 7-го класів Курельчук Олександра, Литвиненко Каріна, Албаєва Марія, Білова Марина та Литвиненко Анастасія. На святі були виконані пісні: «Садок вишневий коло хати», «Реве та стогне Дніпр широкий»,  «Чом ти не прийшов», «Думи мої».

Всеукраїнський тиждень дитячої книги закінчився, але читання продовжується, і свято читання завжди разом із вами, зовсім близько ­– ось тут, у нашій бібліотеці.

 

Більше фото див. у фотогалереї
Бібліотекар
 Чайка Н. Я.
Переглядів: 606 | Додав: puzikivska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar