menu
person

12:30
Свято останнього дзвоника в Пузиківській школі

Травень – це чудовий весняний місяць, багатий на дзвінкі пташині голоси, різнобарв`я квітів , а також теплі вітри. Саме один з таких легеньких травневих вітерців приніс до Пузиківської ЗОШ I-III ступенів свято «Останнього дзвоника», яке відбулося 26 травня 2017 року.

Для багатьох учнів нашої школи веселий гомін дзвіночка сповістив про прихід довгожданих літніх канікул. Адже всі вони гарно потрудилися у цьому навчальному році, підтвердженням чого стали нагородження Похвальними листами за відмінні успіхи у навчанні, вручення сертифікатів за участь у Всеукраїнських конкурсах з різних предметів. Все це тільки пожвавило і до того гарний настрій школярів.

Але для випускників нашої школи закінчення навчального року пов'язано не тільки з радістю, але і з побоюванням та легким смутком. Тому, що цього року дзвінок пролунав для них востаннє, а попереду чекає самостійне життя. Начебто ще вчора вони були зовсім малесенькими ,а сьогодні вже такі дорослі і гарні юнаки та дівчата кружляють у святковому вальсі.

Вся наша дружна шкільна родина бажає своїм вже дорослим дітям, щоб їхня доля склалася якнайкраще, щоб кожен з вас став гордістю для батьків та вчителів.

Людмила ПЛАХОТЯ

Дивитись всі фото у групі Facebook

Переглядів: 395 | Додав: puzikivska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar