menu
person

17:03
Старшокласники Пузиківської школи подружилися зі студентами Української Академії Лідерства

Українська Академія Лідерства (УАЛ) – це програма особистісного та суспільного розвитку, основним елементом якої є 10-місячний формаційний курс для випускників середніх шкіл, що базується на основі цінностей та виховання лідерських якостей і навиків.
Місією Академії є вплив на глибинні соціальні процеси в українському суспільстві шляхом формування майбутніх лідерів. Цінностями УАЛ є:

Будь вільним! Будь справжнім! Будь мудрим! Будь творчим! Будь другом!

Будь! Бо ми – Україна!

Саме з таким молодечим запалом та внутрішнім посилом молоді енергійні люди Полтавської філії УАЛ завітали 29 березня 2017 року до учнів 9-11 класів Пузиківської школи.

Зустріч пройшла цікаво та результативно для обох сторін. Учні та студенти УАЛ Геогрій, Марта та Дарка встигли познайомитися, обмінятися контактами, провести кілька командотворчих ігор та спланувати подальшу співпрацю. Запланувано ще 6 подібних зустрічей в рамках напрямку «Екологічні проекти». Вони працюватимуть з Пузиківськими учнями за методикою «рівний рівному». Метою є допомога учням у розвитку лідерських якостей, формуванню ораторських навичок, створенню ефективної структури учнівського самоврядування в школі. Вже заплановано спільну волонтерську акцію по збору пластикових кришок для подальшої передачі їх на протезування учасників АТО.

Надзвичайно цікаво і важливо підтримувати ініціативи нашої молоді. Адже саме за нашим підліткам будувати майбутнє Української держави завтра.

Переглядів: 557 | Додав: puzikivska | Теги: пузиківська школа, пузиківська ЗОШ, Українська академія лідерства | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar