menu
person

23:35
Дитячий садочок у Пузиковому відкрито!

Зимовий день 15 січня 2018 року став для жителів села Пузикове незвичайним і навіть трішки неймовірним. Адже цього дня в селі відкрили нову будівлю дошкільного підрозділу Пузиківського навчально-виховного комплексу. Реконструкція тривала майже півроку і нарешті ознаменувалася урочистим перерізанням червоної стрічки. Право її перерізати мали: директор з розвитку корпоративного партнерства агропромхолдингу «Астарта-Київ» Мозгова Світлана Вікторівна, голова Глобинської районної державної адміністрації Данилевський Вадим Іванович, голова Глобинської районної ради Сьомін Володимир Вікторович та начальник відділу освіти, сім’ї та молоді Глобинської РДА Кулик Сергій Григорович.

Ошатний новий садочок вперше зустрів своїх гостей: запрошених, батьків, численних жителів села і головних винуватців – маленьких діточок. Дітлахи розповіли підготовлені виступи-віршики для гостей. Основні слова подяки звучали на адресу головного спонсора – генерального директора агропромхолдингу «Астарта-Київ» Віктора Петровича Іванчика.

 

Він поважна і добра людина,

Надав допомогу у скрутну годину.

Прийшов до нас в гості, проблеми побачив

Як той чарівник здійснив мрії дитячі.

В ім’я дітей і не заради слави

Віктор Петрович робить добрі справи.

Хай затишними будуть стіни

Маленьким громадянам України.

Вітальне слово сказали всі поважні гості. Крім того відділ освіти, сім’ї та молоді Глобинської РДА презентував сертифікат на придбання шведської стінки та спортивного куточку в новий садок. Голова райкому профспілки працівників освіти і науки Любов Богданівна Качмар передала вітання від народного депутата України Костянтина Жеваго з обіцянкою посприяти у придбанні нових меблів у дитячу спальну кімнату. Генеральний директор ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт» Биков Олександр Миколайович приїхав на гостину з новеньким кольоровим принтером. Привітав односельчан і сільський голова Макайда Іван Миколайович. Вдячність від батьків дітей висловила мама Бровін Тетяна Анатоліївна. А в.о. директора Пузиківського НВК Гривачевська Анастасія Анатоліївна виразила свою прихильність всім, хто долучився до відкриття нового садочка і передала для Віктора Петровича лист-подяку від педагогічного колективу з найкращими побажаннями. Свято пройшло по-сімейному: тепло і затишно.

Впевнені, що наші дітки зростатимуть здоровими, активними, талановитими та щасливими у стінах чудового дитячого садка. Для нас, жителів Пузикового, це безцінний та неймовірний подарунок. Немає меж нашої вдячності та слів, щоб її виразити. Завдяки новому садку рідне село всміхнулося по-новому – щирою, дитячою посмішкою.

 

Адміністрація Пузиківського НВК

Дивіться фото у Facebook

Переглядів: 808 | Додав: puzikivska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar